Warme herfstkleuren

16 oktober 2016 Kleur,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Warme herfstkleuren

Ja hoor, de herfst is begonnen: flinke regenbuien, storm en een tuin vol bladeren. Het is even wennen maar nu ook wel zo heerlijk om na een flinke wandeling weer zo gezellig thuis te zijn. Geïnspireerd door de prachtige kleuren in de natuur en de nieuwe kleurtrends krijg ik spontaan zin in warme herfstkleuren in huis. Een kussen, de muur of lekkere plaids op de bank om nog meer warmte in het interieur te halen.

‘Herfst: guur buiten, warm binnen, met een deken en boek op de bank, warme sokken, thee en cappuccino’s, boswandelingen, de geuren en de kleuren, kastanjes en dennenappels., kaarslicht en vuurkorf en vers gebakken appeltaart…’

 

warme herfstkleuren interieur

 

Flexa Couleur Locale

De kleurenserie: Passionate Argentina van Flexa Couleur Locale combineert een prachtig, warm kleurenpalet met natuurtinten. Rood is geen knal rood maar diep, warm rood zoals de herfstbladeren doen kleuren. Het rood op de muur in de eethoek is Passionate Fire 8045. De slaapkamer kreeg de kleur Passionate Blush 8545.

 

warme kleuren slaapkamer

 

Bruin

Vergrijsd bruin of chocolade bruin op de muren geven een heerlijk, rustige basis. Combineer het met herfst-kleuren als donker bruin, cognac leer en koper- of goudkleurige accessoires.

 

woonkamer bruin

 

 

Goud

Goud geeft warmte, zelfs deze kleur op de muur lijkt op goud. Het is Energizing Clover 6085 met Energizing Dawn 2585 van Flexa. Combineer met zwart, jeans blauw of donkergrijs om het geheel een krachtige uitstraling te geven. Gouden accenten benadrukken de warmte en zorgen voor een heerlijke sfeer. Je ziet dat goud helemaal niet klassiek hoeft te zijn, goud is hip!

 

muren goud tint

flexa couleur locale kleuren

 

Kleuradvies

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een mooie kleur of het inrichten van je huis? Soms heb je een helpende hand nodig, neem contact op voor de mogelijkheden, ik help je graag om zo’n heerlijke sfeer in huis te creëren!

 

Foto’s en kleuren van: Flexa

Blijven lezen?